OFDS til Palau

Palau er stedet hvor dykkere får sine våte drømmer oppfylt! Stedet er legendarisk og nevn denne (for de fleste) ukjente øynasjonen i Mikronesia til dykkere og du vil se at blikket blir drømmende og gjerne etterfulgt av et dypt sukk. Svært få destinasjoner kan måle seg med nettopp Palau. Dette er den optimale destinasjonen for dykkere og den har «alt».

De fleste dykkere er enige om at Palau er muligens verdens ypperste destinasjon i verden (og vi bruker den fast i våre retningslinjer – også kalt «The Palau Test»). De fleste som kommer her ønsker selvsagt å se de mange ulike haiartene som kaller denne nasjonen hjem, fantastiske korallrev og fisker, grotter & huler, vrak fra 2.verdenskrig og de verdenskjente dykkestedene som f.eks «Blue Corner»
Palau ligger ca 800 km sørvest for Filippinene og består av ca 200 små og store øyer, hvorav de fleste er ubebodde. Det som forundrer de fleste at grunnet fraværet av elver er den helt utrolige sikten du vanligvis vil oppleve på dine dykk i farvannet rundt Palau.
Det som har gjort stedet til et slikt fyrtårn innen dykkekretser kan tilskrives at i området rundt Palau møtes 3 ulke havstrømmer. Dette har resultert i at du her har hele 1500 fiskearter og over 700 typer koraller og sjø anemoner. Detble da også ganske nylig innlemmet på UNESCOs verdensarvliste (det eneste landet som er blitt utnevnt fullstendig!)

Det å dykke rundt Palau er en opplevelse du ALDRI vil glemme, og her er et av problemene med å ha opplevd dette…..hva gjør du nå? Stupbratte vegger forsvinner i havdypet og er dekorert med massive vifter og koraller. Langs disse imponerende veggene myldrer det av fisk mens under patruljerer de større rovfiskene. Dethar noe for alle og er en destinasjon man umulig kan glemme og minnene vil sitte i altfor lenge for noen. Palau er farlig og kan lett skape a

bstinens-problemer!

Siden reisen er basert på 2 ulike flyreiser avhengig av hvor mye bagasje den enkelte vil trenge, så vil dere se mulige datoer i oversikten over.

Reiseruter:

Alternativ A
Dag 1 (17/10/18):
 Avreise fra Skandinavia² via London/Seoul til Palau med Asiana
Dag 2:(18/10/18): Ankomst Seoul om ettermiddagen (dessverre lang ventetid) og videre til Koror (Palau) ankomst ved 04:00 om morgenen
Dag 3 (19/10/18): Ankomst grytidlig og transfer til hotellet og velfortjent seng. Ledig dag og mligheter for å prøve husrevet
Dag 4 – 11 (20-27/10/18):
 Vi åpner bassenget til verdens heftigste dykke destinasjon
Dag 12 (28/10/18): Ledig dag med mulighet for utflukter eller noen siste dykk
Dag 13 (26/1/18): Avreise fra Palau kl 05:00 om morgenen via Seoul/Moskva med Asiana og ankomst Oslo samme kveld
Denne flyreisen har kun 23 kilo innsjekket bagasje + 7 kilo håndbagasje
Flyselskap: Asiana (medlem av STAR ALLIANCE)

Alternativ B
Dag 1 (18/10/18):
 Avreise fra Skandinavia² via Doha til Manila med Emirates
Dag 2:(19/10/18): Ankomst Manila på kvelden og videre med United Airlines til Palau
Dag 3 (20/10/18): Ankomst 01:45 og transfer til vårt hotell, innsjekk. Ledig dag og mligheter for å prøve husrevet
Dag 4 – 12 (20-29/10/18):
 Vi åpner bassenget til verdens heftigste dykke destinasjon
Dag 13 (30/10/18): Ledig dag med avreise fra Palau kl 20:45 til Manila. Overnnating i Manila
Dag 14 (31/10/18): Full dag i Manila med avreise rett etter midnatt. Transfer til flyplass
Dag 15 (1/11/18): Avreise fra Manila 00:20 med Emirates via Dubai til Oslo.
Denne flyreisen har 40 kilo innsjekket bagasje med Emirates og 2 kolli på United Airlines + 7 kilo håndbagasje

Dykking:
Nå venter fulle dager med dykking på det som etter vår mening er verdens ultimate dykkedestinasjon og alle dykkeres våte drøm! Dagene starter med frokost på vårt hotell og så transfer til Fish’n’Fins ved 8-tiden. De fleste av dykkene (vær avhengig) vil være på utsiden av revet, og med mer enn 80 registrerte dykkesteder tilgjengelige ut fra Koror er det nok å velge mellom. De klassiske dykkene (som gjerne gjøres flere ganger) er German Channel, Blue Corner, Ulong Channel, The Blue Holes og Siaes Tunnel

TRYKK HER for mer info og bilder om turen og ta gjerne kontakt med reiseleder Monica om dere har noen spørsmål

cute little crocodile posing up for the photographers

things to see in palau things to see in palau things to see in palau things to see in palau things to see in palau