Vi flytter!!!

Da kan vi endelig dele en kjempemorsom nyhet med alle våre kjære kunder og elever om at vi skal flytte! Det nye lokalet vårt ligger ytterst på Vollen Marina og åpningsdatoen er 1. mai. Frem til flyttingen vil vi selvsagt ha litt «yeii, vi flytter»- tilbud så følg med på facebooksiden vår fremover!
(Vi skal også kvitte oss med et par hyller om noen skulle trenge det! Bare å slenge inn bud : )

Utenfor det nye lokalet er det fult mulig å dykke, og derfor kommer vi til å holde en del kurs rett utforbi døra vår, spesielt i vintersperioden. Her finner du dybder ned til 30-40 meter og til og med et vrak! Høres det ikke spennende ut? Det syntes vi også!!

Når dere vil besøke oss så har dere to reisealternativer om du kommer kollektivt. Enten buss 250 (hopp av på Skjæret) eller båten B20! I rushtiden går det tre båter ut til oss fra aker brygge klokken 15:10, 16:20 og 17.30.
Eller du kan selv ta bilen eller båten og legge til på gjestebrygga!

Oppsummert: Vi er sykt gira og gleder oss til å se deg på åpningsfesten 1. mai!! (Det kommer til å bli kake!!)