ofds logo latest

VIL DU LÆRE MER OM HVORDAN DYKKE MED LUNGENE SOM ENESTE RESERVE ?

Ta ett Fridykkerkurs å opplev friheten og stillheten av å dykke uten dykkeapparat DU også!PADI Touch som bok

Motivasjonen til å ta et fridykkerkurs eller det å starte med fridykking kan være like mange som vi er fridykkere der ute. Man vil drive med jakt, plukke skjell, ta bilder, eller bare vil føle hvordan det er å vare vektløs og helt fri
fra alt annet.

Kanskje du synes et apparat-dykkekurs er litt mye, litt langt og utstyrskrevende. Da er fridykking et fantastisk alternativ for deg!

PADI har nå kommet med et helt nytt kursprogram med oppdatert undervisningsmateriell og en helt unik kursmodell der du nå kan benytte deg av kurstilbudet fra verdens desidert største og beste utviklede dykkerorganisasjon.

Her finner du en rekke valg for hvordan du kan komme i gang med fridykking og undervannsjakt!

Er det noe du mangler eller ikke finner? Send oss en epost.

PADI FREEDIVER – GRUNNKURS

utstyrPADI Freediver kurset er selve inngangsbilletten til å starte med fridykking. Her lærer du de grunnleggende ferdighetene du trenger for å kunne fridykke sikkert og trygt. Kurset inneholder både teori og praksis i både basseng og i sjø.

Klikk deg inn hit for å lese mer eller å melde seg på kurset


PADI ADVANCED FREEDIVER

utstyr

I dette neste trinnet på PADI’s fridykkerprogram lærer du enda mer om fridykking og de forskjellige teknikkene for å kunne dykke dypere og lengre. Lær hvordan holde pusten i 2 og ett halvt minutt og svømme 50 meter under vann (horisontalt).
Dette og mer om sikkerhet, buddy prinsippet, redningsøvelser og mye mye mer.

Kurset blir tilgjengelig fra høsten 2017.