ofds logo latest

Open Water og Advanced Open Water

sev

Vil du begynne å dykke? Start dykkekarrieren din med en god deal!

På Oslofjorden Dykkesenter er vi opptatt av å gi deg best mulig opplæring og innføring i dykkingens verden. Etter mange år i bransjen så er våres erfaring at de som starter dykkingen sin med å ta et Open Water kurs (grunnkurset) og kort tid etter det melde seg på de neste trinet av videregående kurs, Advanced Open Water, er de som får mest ut av dykkingen sin og blir ordentlige dykkere.

Så er det å bli dykker du vil – Benytt da muligheten å ta begge kursene til ett redusert pris!

Totalt får du 11 dykk !
Som Open Water Diver lærer du den basice kunnskapen du trenger for å kunne dykke trygt sammen med en meddykker. Totalt i Open Water kurset så gjør du 6 dykk.

Vil du føle deg både tryggere, sikrere og samtidig utvide territoriet er det smart å gå rett videre på et Advanced Open Water kurs.
Du får flere dykk under beltet, og blir bedre på oppdrift, navigasjon og dypdykking m.m. Dykkingen blir bare morsommere jo mer du dykker. Her får til 5 dykk til med instruktør

Velg det kurs-dato som passer deg!
Du kan selv legge opp løpet, og velge blant alle våre oppsatte kurs, så tidsklemma er ikke noe hinder. Men det aller beste er å ta Advanced så raskt som mulig etter Open water kurset.

MERK! Når du kjøper kurset i nettbutikken så – IKKE TENK PÅ DATO – Når du kjøpt produktet (med start-dato 30.des 2016) kan du spesifisere i bestillingen ønsket kursdato.

Eller  send oss en en epost med ønsket dato så setter vi deg opp.

 

Les mer om PADI Open Water kursene våre her

Les mer om PADI Advanced Open Water kursene her.

Meld deg på OW + AOW her