Utleie og luftfyllinger

Nesten daglig får vi telefoner fra folk som ønsker å leie utstyr, og selvsagt er dette mulig! Hos oss kan du leie komplett utstyr, enten du dykker med tørrdrakt eller våtdrakt både på vinter og sommer. Utstyret dere leier blir regelmessig gått over og sjekket for feil eller hull, så du kan være sikker på at du får er trygt og fint dykk!

Om sommeren har vi litt mer trøkk enn på det kaldere halvåret, så vi anbefaler å ringe oss på forhånd for å sjekke om det er ledig utstyr om du ønsker å leie i en helg! Ring oss gjerne på fredagen for å høre, for da har vi booket alt til elevene vi har den uken og kan med sikkerhet svare ja eller nei på hva vi har ledig!  På ukedager pleier det ikke være problemer å få leid utstyr!

Obs: Vi leier ikke ut ABC- utstyr (Maske, snorkel og svømmeføtter)

 

Priser på utstyrsleie (døgnleie):

 • Flaske: 150,-
 • BCD: 200,-
 • Bly: 50,-
 • Tørrdrakt: 300,-
 • Våtdrakt: 200,-
 • Ventilsett: 300

 

Luftfylling

Å fylle luft hos oss er veldig enkelt! Med parkering rett utenfor døren og fylleanlegg rett innforbi døren slipper du å bære nesten noe som helst (Vi har til og med tralle om du ikke vil bære i det hele tatt!)

Her fyller vi både luft, nitrox og trimix.

Priser på fylling:

 • Luft, enkeltflaske: 80,-
 • Luft, dobbeltsett: 100,-
 • Nitrox, enkelflaske: 100,-   (32% bank)
 • Nitrox, dobbeltsett: 130,-  (32% bank)
 • Helium: 0,44,- pr. liter
 • O2: 0,22,- pr. liter