Vårt mål

 

 

Som den største sentrale aktøren i Oslo-området så er vi stolte over å være en total dykke-operatør som stadig jobber etter å gi deg den beste mulige opplevelsen for deg, uansett om du er på kurs, på tur med oss eller kunde i butikken vår så har vi noe for deg!

Vårt mål er å tilby noe for enhver, uansett du er nybegynner, ferie dykker, fridykker, snorkler eller erfaren dykker. Uansett om du trenger veiledning i utstyrskjøp, kursing eller bare en god grunn å komme deg i vannet så jobber vi alltid etter å tilby deg det du trenger.

Vi er stolte over å være ett PADI 5 STAR IDC CENTER!

Med sikkerhet og læring i et trygt og hyggelig miljø i største fokus skaper vi sammen Oslos beste dykke-miljø.

 

Om oss

Det hele startet da vår daglig leder og eier Heidemarie Nordahl endelig bestemte seg (som vi andre hadde ventet litt på) for å åpne et eget dykkesenter! Vi fant oss et lokale på Fornebu (som var garantert det største dykkesenteret i Norge om man regner kvadratmeter), og fikk blant annet et basseng midt i butikken og etterhvert har det bare ballet på seg med utstyr til både butikk- og skoledelen!

I mai 2018 feiret vi hele 5 år!! Noe som aldri hadde gått uten alle de fantastiske kundene og elevene våre som vi har innom hver eneste dag! Takket være dere kan vi stolt si at vi er et av de største dykkesenterne ikke bare i Norge, men i Norden!! Så tusen takk for å ha hjulpet oss å komme hit! 

I januar 2019 hadde vi tenkt en stund på å bytte lokaler. Det på Fornebu var greit, men bygget skulle etterhvert rives og det hadde sine mangler. Plutselig dukket det opp et perfekt sted på Vollen Marina for oss som vi fikk leie, og slik endte vi opp her. Her ligger vi ytterst på brygga, med knallgod utsikt mot fjorden, verdens koseligste naboer og fantastiske Vitos Resturant vegg i vegg som har kjempegod mat. Her blir det garantert en god del dykkepils! 

I butikken vår som nå er på Vollen finner du alt du trenger, uansett hvilke type dykking du holder på med eller ønsker å begynne med. Vi har alt fra enkelt snorkleutstyr til vanlig fritidsdykking og opp til teknisk dykking, rebreather og instruktør-nivåer!

Om du trenger rådgivning rundt dykkerutstyr har vi den kunnskap og erfaringen du har behov for, enten om det er for en enkel snorkletur eller for mer krevende tekniske dykking.

Handler du hos oss direkte i butikken får du den veiledning du trenger for å gjøre et trygt og riktig kjøp!

Nettbutikk

 

I Oslofjorden Dykkesenter sin nettbutikk kan du både se, lese om og kjøpe fra hele varesortimentet vi har i butikken vår.   Også her finner du alt fra dykkemasker og snorkleutstyr til rebreathere og teknisk dykkerutstyr.

Velg selv om du vil hente varen i butikken eller få den sendt hjem til deg!

Vi sender rundt om i hele Norge! Skulle det mangler noe eller er det noe du lurer på så ikke nøl med å sende oss en mail! 

Kurs

Som nevnt over tilbyr vi kurs på alle nivåer!

Fra prøvedykk, grunnkurset PADI Open Water Diver til tekniske kurs og instruktørutdanning fra PADI, PADI Tec Rec & IANTD.

Når du tar et kurs hos Oslofjorden Dykkesenter kan du være sikker på å få den beste mulige oppfølgingen. Våre instruktører er alle veldig dyktige og vi sørger for at de hele tiden får etterutdanningen de trenger slik at de alltid er “up to date” pluss litt til.

Les mer om alle kursene våre HER!

Aktiviteter og turer

 

Hos oss skjer det noe hele tiden! Hver uke har vi søndagsdykk rundt om i Oslofjorden der alle som vil kan bli med. Arrangementet er gratis og du ser på vår facebook side hver uke hvor dykket blir holdt. Vi stiller med dykkeleder og oksygen på land og du stiller med dykkeutstyr og godt humør.

En annen viktig del med dykking er jo å reise rundt og oppleve nye dykke-destinasjoner. Vi tilbyr turer både innen og utenlands flere ganger i året.
Med et godt samarbeid med Dykkebazaar kan vi også hjelpe til med å tilrettelegge DINE eksotiske reiser rundt om i verden, enten du ønsker fult opplegg eller bare rimelige flybilletter!!

Les mer om aktivitetene våre HER!

Og les mer om reisene våre HER!

Møt oss som jobber her

HEIDEMARIE NORDAHL
DAGLIG LEDER

PADI IDC Staff Instructor, Tec Trimix IT, IANTD Normoxic Trimix IT, Technical Cave IT, Poseidon Se7en og Hollis Prism 2 Rebreather Instructor 

#501594

MONICA TAANEVIG
BUTIKKSJEF

PADI Course Director

#280588

MELISSA TAANEVIG
MSDT

PADI MSDT

#344450

Morten s. haakonsen
instruktør

PADI MSDT, Freediving og Advanced Rec Trimix Instruktør

#322412

Ketil Pedersen
Instruktør

PADI IDC Staff Instructor

#507177

Robert Bergstad
Instruktør

PADI STAFF #500137
IANTD #9115

Tom n. bardal
instruktør

PADI OWSI

#340327

José Antonio Gil Urrutia
instruktør

PADI MSDT

#344415

Lars Haavi
instruktør

PADI OWSI

#264888

tomas bjerved
instruktør

PADI MSDT

#398124

Christian Paulsbo
instruktør

PADI OWSI

#323015

Anne W. Conyard
Instruktør

PADI MSDT

#377770

Hege Hjertholm
Assistant Instructor

#413697

Happy Diver

Bjørn Erik Bilberg
Divemaster

#446649

 

Emil H. Ringstad
Divemaster

#364066

Ylva Eline H. Rydningen
Divemaster

Håvard Lyse
Divemaster

#436991

No block ID is set