ofds logo latest

Som den største sentrale aktøren i Oslo-området så er vi stolte over å være en total dykke-operatør og vi jobber stadig etter å gi deg den beste opplevelsen på alle dine dykke-eventyr.
Uansett om du er på kurs, på tur med oss eller kunde i butikken vår så har vi noe for deg!

Vårt mål er å tilby noe for enhver, uansett du er nybegynner, ferie dykker, fri-dykker,
snorkler eller erfaren dykker. Uansett om du trenger veiledning i utstyrskjøp, kursing
eller bare en god grunn å komme deg i vannet så jobber vi alltid etter å tilby deg det du trenger.

Vi er stolte over å være ett PADI 5 STAR IDC CENTER – Les mer om det her!

Med sikkerhet og læring i et trygt og hyggelig miljø i største fokus skaper vi sammen Oslos beste dykke-miljø.

Nedenfor finner du mer informasjon om hva vi leverer av tjenester og skulle du ønske bli kjent med oss som jobber her så er vi også presentert her!

Butikk og dykkesenter på Fornebu!

IMG_20170209_124942_resized_20170209_125329332I butikken på Fornebu finner du et stort utvalg med dykkeutstyr, uansett hvilke type dykking (eller snorkling) du holder på med!
Vi har alt, enten du trenger en dykkemaske og snorkel til ferien din eller alltid har hatt en drøm om å en gang skaffe deg en rebreather!

Om du trenger rådgivning rundt dykkerutstyr har vi den kunnskap og erfaring du har behov for, enten om det er for en enkel snorkletur eller for mer krevende tekniske dykking.

Handler du hos oss direkte i butikken får du den veiledning du trenger for å gjøre et trygt og riktig kjøp!

 

 

 Nettbutikk

I Oslofjorden Dykkesenter sin nettbutikk kan du både se, lese om og kjøpe alt vi har i butikken.

Også her finner du alt fra dykkemasker og snorkleutstyr til rebreathere og teknisk dykkerutstyr.

Velg selv om du vil hente varen i butikken eller få den sendt hjem til deg! Vi sender rundt om i hele Norge!
Mangler du noe eller er det noe du lurer på? Send oss en mail!

 Dykkekurs

14556575_1219820488039748_2704057787228993864_oVi tilbyr kurs på alle nivåer. Fra prøvedykk, grunnkurset PADI Open Water Diver til tekniske kurs og instruktørutdanning fra PADI, PADI Tec Rec & IANTD.

Når du tar et kurs hos Oslofjorden Dykkesenter kan du være sikker på å få den beste mulige oppfølgingen. Våre instruktører er alle veldig dyktige og vi sørger for at de hele tiden får etterutdanning, slik at de alltid er “up to date” og litt til.

Kursprisene våre inkluderer alle nødvendige kursmaterialer.Aktiviteter, opplevelser og reiser

turer_båtturer_båtstøgutt.1266057108.600x450.

Hos oss på OFDS skjer det noe hele tiden! Hver uke har vi søndagsdykk rundt om i Oslofjorden der alle som vil kan bli med. Arrangementet er gratis og du ser på vår facebook side hver uke hvor dykket blir holdt. Vi stiller med dykkeleder og oksygen på land og du stiller med oksygen og godt humør.

En annen viktig del med dykking er jo å reise rundt og oppleve nye dykke-destinasjoner. Vi tilbyr turer både innen og utenlands flere ganger i året.
Med et godt samarbeid med Dykkebazaar kan vi også hjelpe til med å tilrettelegge DINE eksotiske reiser rundt om i verden, enten du ønsker fult opplegg eller bare rimelige flybilletter!!

I tillegg kjører vi flere morsomme kurs hver eneste uke hele året. Klikk deg inn på “dykkekurs” i menyen og finn kurset DU ønsker å ta!

 

ASVFD