Drømmer du om en jobb innen dykking?

En karriere innen dykking gir deg en spennende og variert arbeidsdag. Her får du muligheten til å kunne jobbe overalt rundt i verden så lenge det er vann i nærheten!! Inngangsbilletten til den profesjonelle delen av sportsdykking er PADI Divemaster-kurset.

Vi på Oslofjorden Dykkesenter trenger også alltid flinke og drevne dykkeledere, så gjør en god jobb så er det fullt mulig du får deg en jobb på Østlandets største og kuleste dykkesenter.

Nedenfor finner du veien til hvordan DU kan bli dykkeleder og instruktør.

Er det spørsmål angående hvordan, send oss en epost eller ring oss direkte på 67 80 12 12.

Så hva trenger du å gjøre for å komme dit?

For å kunne bli dykkeleder eller dykkeinstruktør i PADI må du ha gått hele rekken av kurs som PADI tilbyr.
(utenom PADI Speciality´s eller emne-kurs)

Du må jo selvsagt ha gode forkunnskaper i dykking på grunnleggene nivå, men også litt videregående og du må være trent i Rescue-teknikker.

 

Så du må ta følgende kurs:

PADI Open Water Diver – alle begynner et sted, så gjør som de aller fleste i verden gjør når de skal lære å dykke – Ta ett PADI Open Water kurs!

PADI Advanced Open Water – dette kurset lar deg bruke alt du har lært på en praktisk måte. Og du får en smakebit på mange forskjellige former for dykking. Du lærer om Dypere dykking, navigasjon, nattdykking og mye mer på dette spennende kurset som går over en helg.

PADI Rescue Diver – bli den beste buddyen som finnes. Det kan selvfølgelig oppstå farlige situasjoner innen dykking. På dette kurset lærer du å forebygge disse hendelsene og å løse problemer på den beste måten.

Emergency First Response – grunnleggende førstehjelp og hjerte- og lungeredning. Dette kurset holder vi vanligvis sammen med Rescue-kurset og er en selvfølgelig del av det å kunne utføre redning.

Har du alt som trengs for å bli dykkeleder og instruktør? Så sett i gang da!

 

Sjekk ut PADI sin sertifiseringsstige: