Hva skjer på Ofds i November

Da var vi alt kommet til November og dagene blir kortere og mørkere. Vi som dykker jubler, vi får endelig muligheten til skikkelige nattdykk igjen.

For dere som aldri har dykket nattdykk anbefaler vi PADI Night Diver Specialties. Mange blir overrasket første gang de dykker nattdykk over hvor mørkt det faktisk er. Det er virkelig bekmørkt og du ser kun det som lyset fra lykten din tillater deg å se se. En dårlig lykt og du ser lite, en god hovedlykt lyser opp mye spennende. Hvor ofte kan du svømme tett opp til en torsk som sover loddrett i en fjellsprekk 😀 Eller du kan bli med en hummer ut på spasertur. En knurr som jakter i lyse fra lykten din… Ja vi elsker nattdykk…

Divers Night

Lengter du etter sol og varme, bli med oss til Maldivene i Mars. Kun to ledige plasser igjen

Dette skjer på OFDS i November

Høstturen 2022 går til Bonaire, du kan lese mer om turen her