PRØVEDYKK

BESKRIVELSE

Vil man lære å dykke, er den eneste veien å ta et grunnkurs. Likevel kan man prøve seg under vann i basseng med fullt utstyr med et prøvedykk. Det er mange som går med en dykker i magen, men som ikke er sikre på om dykking passer for dem. Da er det bare å prøve. Spør en hvilken som helst dykker og han vil huske den første gangen han pustet under vann. Det er uforglemmelig.

 

GJENNOMFØRING

Annenhver tirsdag klokken klokken 18 til cirka 19.30 er det prøvedykk i bassenget vårt her på Oslofjorden Dykkesenter. For at vi skal ha en instruktør klar, er det viktig at vi vet om det kommer noen, så meld deg på! Minimum antall deltagere er bare deg! Alt du behøver å ta med er deg selv (og eventuelt en foresatt om du er under 18 år), badetøy og håndkle og resten ordner vi.

Om du dukker opp uten å ha meldt deg på, vil det normalt gå greit, men vi kan ikke garantere gjennomføring. Og kom gjerne litt før 18, for da stenger butikken for vanlige kunder.

Hva lærer du?

Grunnleggende dykkerteori og praktiske øvelser i vann. Sammen med en dykkerinstruktør lærer du en del enkle øvelser på en sikker og rolig måte. Etter dette får man god tid til å svømme rundt å leke seg litt, samt nyte undervannsverden på en ny måte.

Hvem kan delta?

Alle over 10 år kan delta. Hvis du er under 18 år må du ha med en foresatt (behøver ikke å delta på selve dykket) for å signere en noen papirer.
For å delta må du fylle ut en medisinsk egenerklæring. Før du melder deg på anbefales det at du går over denne. Hvis du må svare ja på ett eller flere av spørsmålene på egenerklæringen må du ringe oss på tlf: 67801212, slik at vi kan hjelpe deg. I enkelte tilfeller må deltageren gjennomgå legesjekk for dykking før prøvedykket. Fyll ut dette skjemaet før prøvedykket. Om du har spørsmål vedrørende medisinsk tilstand, vennligst ring. Mindreårige må ha med utfylt skjema signert av foresatte.

Hva må du ha med?

Bassenget vi bruker er godt og varmt, så alt du trenger å ta med er vanlig badetøy. Om du ønsker det har vi våtdrakter til utlån. Vi holder alt utstyr.

PRIS
400,-

Du finner passende dato og melder deg på gjennom nettbutikken vår. For å sikre plassen betaler du kr 400,- ved påmelding. Om du melder deg av senest en uke før kurset refunderer vi pengene.

kurs_kjøpeknapp