PADI Bubblemaker og Seal Team

Tenk på den første gangen du selv dykket. Den merkelige følelsen av å kunne puste under vann, vektløsheten, gleden. Hvorfor ikke la barna dine oppleve det samme? På en trygg og morsom måte tar PADI Bubblemaker og Seal Team- programmene barn fra 8 år og oppover gjennom en rekke spennende dykkeopplevelser i basseng.

Så la barna sveve rundt under vann som små astronauter – og la dem forstå hvorfor du syns dette er morsomt. Allerede når de er 10 kan de gå videre til PADI Junior Open Water Diver – et fullverdig grunnkurs i dykking.

Første gang barna kommer er det PADI Bubblemaker som står på programmet. Det er for å bli litt kjent med hvordan det er å puste under vann og bli litt kjent med utstyret. Etter dette står Seal Team programmet for tur om de ønsker å fortsette.

Seal Team programmet er delt opp i  5 Aqua Missions, hvor det går ann å kjøpe en egen bokmappe med film og loggbok. På hvert Aquamission får de et par nye øvelser som vi trener på under vann. F.eks. øve på oppdrift ved å svømme gjennom rokkeringer, eller tømme masken om vi får vann i den under vann. Når vi er ferdige skriver vi dette ned i loggboken.
Når man er ferdig med de 5 Aqua Missions kan man fortsette og prøve seg på f.eks undervannsfoto, vrak- og nattdykking i bassenget.

 

Hver runde med Aqua Mission koster kr 500,-. Dette er med inkludert lån av utstyr. Eventuelt kan det kjøpes klippekort. (og ja, du kan bruke det for hele familien eller vennegjengen) 5 klipp til kr 2000,-

Ønsker du å kjøpe bokpakken koster denne 300,-  I denne pakken følger det også med en konvolutt og papirer som dere valgfritt kan sende inn til PADI når alle 5 dykkene er fullført med instruktørens underskift og PADI-nummer. Da vil dere få et sertifikat i posten med navn og bilde på! PADI tar ca 300,- for dette og dette betaler dere direkte til dem, og ikke gjennom oss. Men vi hjelper gjerne og svarer på spørsmål rundt dette.