Rebreather-kurs. Poseidon MK VI og SE7EN

BESKRIVELSE

Poseidon Discovery Se7en er kanskje den enkleste og tryggeste rebreatheren på markedet. Denne passer til de aller fleste formål. Den er lett og håndterbar, det er enkle sjekkrutiner, den er lett å reise med og jeg vil spesielt påpeke at den er suveren for uv fotografer.. Om du er nybegynner eller erfaren dykker er dette en maskin du vil trives med og kan vokse i. Dette kurset gir deg opplæring i og dykke med maskinen som basic diver og vidergående opp til det kalles før Advanced Recreational Trimix, dvs ned til 48m.

Så kan du utvikle deg videre og bygge på med Normoxic nivå etterhvert som du får erfaring.

Kurset koster kr 12.000,-

Hvis du ikke har egen Rebreather ennå kan du leie en av våre maskiner til kr 2000,- for hele kurset.

 

GJENNOMFØRING

Kurset tar deg gjennom teorien bak dykking med CCR (Closed Circuit Rebreathers) og praktisk trening på Poseidon MK VI eller SE7EN.
Første praktiske trening er i bassenget vårt. Deretter gjennomføres 4 dykk i sjøen.

Dette kurset er et krav for alle som ønsker å skaffe seg en Poseidon MK VI eller SE7EN.

Har du ønske om kurs på annen maskin er det bare å kontakte oss.

 

For å kunne gjennomføre dykkerkurs i Norge må du ha legesjekk, men dette kravet gjelder kun for grunnkurset. Du må likevel fylle ut dette legeskjemaet og om du må svare ja på noe på skjemaet og du ikke kan forevise legesjekk for dykking som er nyere enn 12 mnd, må du ta legesjekk. Kravet om legesjekk gjelder også om du har har alvorlige endringer i helsetilstand siden sist legesjekk for dykking, uavhengig av tidsforløp.

Om du aldri har dykket i tørrdrakt, anbefaler vi at du tar et tørrdraktskurs i forkant. <— Trykk på linken for å se våre oppsatte kurs i tørrdrakt.

 

kurs_kjøpeknapp