Intro to Cave

Intro to Cave. Dette er første del  av grottedykkerutdannelsen til IANTD. Under kurset lærer du å dykke i grotter og gruver, Gassplanlegging, navigering, teamdykking, linelegging, nødprosedyrer, og svømmeteknikk er noe av det som gjennomgåes  på kurset. Dette er et krevende kurs og det stilles krav til gode grunnleggende ferdigheter innen oppdriftskontroll, svømmeteknikk og nødprosedyrere før kursstart. Under kurset skal disse beherskes inne i grotta.

Kurset består av to deler

Del en er med teori, land drill og øvelser i åpent vann og forgår på Oslofjorden Dykkesenter. Del to er foregår i Tuna Hästberg gruver i Sverige. En fantastisk spennende dykkehelg under jorden.

(Reise, opphold, gass og dykking i Tuna Hästberg er ikke inkludert i kursprisen.) Når du har meldt deg på kurs må du selv booke dykking i Tuna Hästberg. Bruk denne linken https://diving.aventyrsgruvan.se/ Oppgi at du skal på kurs med Oslofjorden Dykkesenter og instruktør Heidemarie Nordahl.

kurs_kjøpeknapp