Fridykkerkurs – PADI Freediver

 

BESKRIVELSE

Hvem passer fridykking for/forkrav:PADI Touch som bok Fridykking handler om indre styrke, disiplin og kontroll. I tillegg byr det på fantastiske opplevelser i en stille verden. Hvis du vil besøke

undervannsverden i stillhet så lenge et åndedrag lar deg være der, er fridykking noe for deg. Fridykking har blitt

en populær måte å utforske verden under bølgene på. Fridykking kan by på så mye: Utforske undervannsverdenen, undervannsfoto og film, undervannsjakt, trening, meditasjon, bedre vannfølelse. Lett utstyr gjør at man kommer til vannet mye enklere enn ved apparatdykking.

 

GJENNOMFØRING

For å delta på et PADI FreeDiver – Fridykkerkurs kurs må du være 15 år, kunne svømme og være komfortabel i vann, samt være i normal fysisk form. Du trenger ingen tidligere erfaring fra fridykking, snorkling eller dykking.

Dette kurset passer for snorklere som vil bedre teknikken, helt nybegynnere som vil teste fridykking for første gang, dykkere som vil bedre vannfølelse, luftforbruk og øke egne sikkerhetsmarginer, jegere som også vil jakte under vann, og mange flere.

 

HVA LÆRER DU ?

PADI Touch som bokPADI Freediver kurset består av 3 deler;

Teori/kunnskapsutvikling: Når du melder deg på kurset får du tilgang til PADI Touch App FreeDiver. Denne går du gjennom som selvstudie. Det blir så avholdt en kort klasseroms-modul hvor man går igjennom spørsmål til stoffet, samt kurset videre, utstyr og praktisk gjennomføring.

Confined Water – Basseng: Her jobbes det med teknikker for å holde pusten samt statisk og dynamisk apnea. Målet er statisk apnea (holde pusten mens kroppen er i ro) i 90 sekunder, og dynamisk apnea (Distanse å svømme på et åndedrag) 25 meter.

Open Water – Sjøen: I Sjøen jobbes det med nedykking, og fridykking med konstant vekt, buddyprosedyrer og sikkerhet ved fridykking. Målet er å kunne dykke ned 10 meter med konstant vekt.

 

HVA MÅ DU HA MED?

UtstyrPADI Touch som bok Du trenger maske, snorkel og svømmeføtter, samt en våtdrakt og vektbelte. Det anbefales å bruke utstyr som er beregnet for fridykking, men på dette kurset kan du bruke vanlig maske og svømmeføtter.

Alle kursdeltakere MÅ ha egen maske, snorkel, svømmeføtter og vektbelte (Bly får dere låne).
Dette kan kjøpes under kurset med kursrabatt. Sjekk hva vi har i butikken.

Vi har noen 5 mm våtdrakter til utlån under kurset, men anbefaler at du kjøper en egen fridykkerdrakt.

 

PRIS

Pris, kr 1.990,- inkludert kursmateriell og sertifisering

 

HVA SKJER ETTER KURSET ?

Etter kurset så er det så klart på tide å begynne bruke dine nye ferdigheter! Bli med i OFDS´s fridykkerside på facebook og kom i kontakt med andre som også har tatt kurs!!

kurs_kjøpeknapp