Undervanns Fotografering

Et av de mest inspirerende plassene å ta bilder på er jo i vannet. Å er det noe vi dykkere kan så er det jo å komme oss i og under vann. Men det å lære seg å ta gode bilder under vann krever trening, kunnskap og riktig teknikk. La oss lære deg noen enkle triks så kan bildene dine bli enda bedre!!  Uansett om du har et speilreflekskamera, gopro, et enkelt kompaktkamera eller kanskje et undervannshus til iPhonen din vil du ha godt utbytte av dette kurset.

 

Gjennomføring

Både snorklere og dykkere kan delta på kurset.
Skal du dykke må du være 10 år og ha PADI Open Water kurs eller tilsvarende.

Første dagen består av en teorikveld hvor du lærer om komposisjon og belysning, samt hva de ulike kamera innstillingene egentlig betyr. Bilde behandling og redigering blir også gjennomgått.

Dag nr. 2 dykker vi og prøver oss på det vi har lært og trent på. Etter det så samles vi og ser på bildebehandling og på resultatene.

 

Hva må du ha med?

Anbefales at du har eget komplett dykkerutstyr, men du kan selvsagt leie her også hvis det trengs.
ABC- utstyr (maske, snorkel og svømmeføtter) må du ha eget.

Kamera med undervannshus, lyskilde, bærbar pc og bildebehandlingsprogram (eks Photshop, Lightroom eller Aperature)

Hvis du trenger tips på kamera utstyr så se her!

Er det noe annet enn det vi har i butikken du trenger så bare spør så får du nærmere veiledning fra oss.

 

Hva skjer etter kurset?

Etter kurset så er det såklart på tide å begynne bruke dine nye ferdigheter!

Hver uke har vi også søndagsdykk rundt om i fjorden for alle som vil være med. Vi stiller da med dykkeleder som passer på fra land. Arrangementet er helt gratis, det eneste som evt. koster er leie av utstyr. Dette kan du lese mer om HER!
Om du tok kurset alene eller buddyen din ikke kan være med, så frykt ikke. De fleste møter på søndagsdykk alene og vi finner da buddy til deg når vi kommer ut på dykkestedet.

Vi er mange på huset og også flere av dykkerne våre er veldig glad i både å ta bilder og bli tatt bilde av! Ikke nøl med å ta med kameraet på søndagsdykkene, øvelse gjør mester!

kurs_kjøpeknapp