Høvikvollen

Høvikvollen er absolutt et av de letteste dykkestedene våre. Du har en stooor plen og sandstrand du kan både rigge utstyret på og ikke minst grille og kose dere litt på mellom dykkene. Når du kommer under vann, så går bunnen veldig slakt og fint nedover.

Om du svømmer til venstre mot huset/bryggen, kommer du til en veldig fin vegg og også her finner du litt dybde (18-20meter). Her er det helt utrolig fint på våren/sommeren da veggene er så fulle av anemoner at du knapt kan se veggen i det hele tatt! Utrolig vakkert å se på!
Svømmer du rett frem eller høyre så er det også en del fine småvegger å kikke på, men litt grunnere dybde. Her er det mye krabber, flyndrer småkreps og annet gøy å se på.

Ellers er det du kan se her er en del hummer, sjøstjerner i plenty, kreps, anemoner og fisk.

Farer kan være båttrafikk om sommeren, men relativt lite i forhold til andre plasser. Ellers veldig fint og trygt sted å dykke, spesielt med litt yngre junior dykkere f.eks.

Vi har desverre ingen bilder under vann herifra, men det er på vei!!