Muren

Muren er også en av de som skårer høyest på topplisten vår over dykkesteder i Oslo, spesielt for fotointeresserte dykkere!

Her er det masse liv, anemoner, fisk, nakensnegler og litt av hvert! Beste måten å rigge opp her er å sette bilen ved parkeringsplassen rett ved vannet. Rett ved vannet er det også et par benker man kan bruke. Når vi dykker her, bruker vi å gå ut på venstresiden av den lengste piren. Her er det en fin vegg å følge med mange ting å se og ta bilde av! Fint og lett å navigere. Ulempen er at det kan være litt tricky å komme seg ned til og opp fra vannet, spesielt for typ juniordykkere kanskje, men pleier vanligvis å gå veldig fint.

Vær litt obs på båttrafikk og strøm, spesielt om dere svømmer utforbi piren.

Bilder tatt under vann på Muren:

fine anemoner står på plass for å ønske deg velkommen

anemoner over alt
anemoner over alt