Søndagsdykk

Hver uke arrangerer vi på Oslofjorden Dykkesenter søndagsdykk fra klokken 11:00 til ca 15:00. Dette er et helt gratis arrangement der alle kan delta, uansett hvilke nivå du er på. Alle dykkene våre skjer fra land rundt om i Oslofjorden for det meste, men av og til kan det også hende vi drar andre steder. På sommeren er det ikke sjeldent at dykkeleder stiller med grill! Dette blir gitt beskjed om på facebook slik at du kan ta med pølser. Ellers er du også hjertelig velkommen til når som helst å ta med egen. Det er lagt opp til å rekke 2 dykk på disse søndagene med en god grillpause mellom dykkene

På dykkene har vi alltid en dykkeleder som står å logger folk inn og ut av vann og vi har alltid rent oksygen og førstehjelpsutstyr på stedet om uhellet skulle skje.  Disse arangementene er perfekt for deg som trenger å komme deg i vann oftere, og om du kanskje er en veldig ny dykker. Det å ha en dykkeleder på land gir en god trygghet om man fortsatt er litt usikker.

Trenger du luft eller utstyrsleie kan du komme innom butikken vår. Vi har oppe søndager fra 9-12 så du rekker fint å dra innom oss før du drar ut på dykkestedet.

Om du ønsker å leie utstyr, ring oss et par dager i forveien slik at du er sikker på vi har utstyr ledig.

Hvor vi dykker legger vi ut hver uke på facebooksiden vår på onsdager. Har du ikke facebook, så er det bare å ringe eller sende oss en mail.

Leiepriser pr. døgn:

Foto: Tomas Bjerved

  • Flaske: 150,- pr stk.
  • BCD: 200,-
  • Bly: 50,-
  • Tørrdrakt: 300,-
  • Våtdrakt: 200,-
  • Ventilsett: 300,-

 

Priser for fylling:

Enkeltflaske luft: 70,-
Dobbeltsett luft: 90,-

Enkeltflaske nitrox: 90,-
Dobbeltsett nitrox: 120,-

Helium: 0,40,- pr. liter
O2: 0,18 pr. liter

Sjekk ut noen av våre favorittdykkesteder HER